Tophockeyers EXO-L komen langs in Delft

De sportzomer is in volle gang, voor sommige spelers betekent dit voorbereiden op de Olympische Spelen en voor anderen op het aankomend seizoen. In de hockey wordt de EXO-L enkelband door steeds meer spelers gebruikt, tophockeyers en EXO-L gebruikers Joosje Burg, Jasper Luijkx, Terrance Pieters, Justin Reid Ross, Sebastien Dockier en Stijn Jolie kwamen langs in Delft om te zien hoe het er bij EXO-L aan toe gaat en om mee te denken hoe we nog meer mensen in de hockey kunnen helpen het verzwikken te voorkomen.


Jasper Luijkx en Sebastien Dockier op kantoor in Delft

Mooi om te zien hoeveel enthousiasme en passie de hockeyers hebben voor hun vak, op het veld werd met veel plezier een balletje geslagen en met elkaar gedold. Daarvoor was ruimte voor serieuze zaken waaronder een rondleiding en creatieve sessie met onze toppers.

Tophockeyers komen langs in Delft

Tijdens de brainstorm werd input gegeven over hoe we in de toekomst nog meer hockeyers kunnen gaan helpen. Een mooie stap in het beschermen van enkels en leuk om hier met zulke actieve sporters en EXO-L gebruikers over te kunnen nadenken.


Veel energie en goede input tijdens de creatieve sessie

Namens het hele EXO-L team wensen wij onze gasten en hun collega's heel veel succes bij de Olympische Spelen en de voorbereiding op de Nederlandse competitie.