Wat heb jij daar om je enkel?

EXO-L is gevestigd in het ‘uitvinders gebouw’ bij de TU in Delft, genaamd Yes! Delft. Het kantoor, klant contact centrum en het ‘fabriekje’ vormen de plek vanwaar de EXO-L Enkelband naar de gebruiker wordt verstuurd. Je kunt op deze locatie terecht voor het scannen van je enkels, maar ook voor het laten aanpassen van je (nieuwe) schoen. Dit laatste is zo gepiept en het gebeurt dan ook regelmatig dat een EXO-L gebruiker langs komt en een nieuwe schoen afgeeft en even een kop koffie neemt in de koffiecorner. Zo ook nu.

Tijdens een collega overleg van EXO-L komt er een zeer sportief geklede man, later bleek Ron van Burgsteden, om een kopje koffie te tappen. Hij heeft zichtbaar een EXO-L om. Collega Mark(eting) kijkt naar de EXO-L en wordt door de andere collega uitgedaagd om navraag te doen: ‘wat heb jij daar om je enkel?’ maar helaas, Mark wilde deze vraag niet stellen. Onder het mom: ‘doe het zelf maar’ wordt door de andere collega alsnog de vraag gesteld. En niet zonder succes. Er volgde een lovend betoog over de wonderbeugel van EXO-L. De sportman had alles al geprobeerd en van dat ‘alles’ meer hinder gehad dan profijt. Totdat hij de beugel ontdekte. Ideaal, nooit meer af doen. Zoveel zekerheid en vrijheid! We kregen een hele demonstratie over de werking, beter dan wij zelf ooit konden doen. Hij adviseert de EXO-L aan iedereen. En aan ons dus ook. ‘Je kan het zelfs hier verderop halen’.

Tja, uiteindelijk zijn we maar uit de EXO-L kast gekomen en hebben we ons netjes voorgesteld, de verwondering was groot. Maar niet zo groots als het compliment van Ron. Het is goed om het succes van de EXO-L op deze manier bevestigd te krijgen: van de tevreden gebruiker zelf!

Bedankt Ron, blijf het vertellen.